Masná výroba ZD Rosice u Chrasti

Naše jatka se zabývají porážkou, výkupem, domácí porážkou, bouráním masa a jeho následným zpracováním.

Naše jatka jsou schváleným provozem se stálým veterinárním dozorem. Porážíme zde hovězí dobytek a prasata převážně z vlastních chovů. Jsou zde ale realizovány i porážky jatečných zvířat pro okolní chovatele.  Maso a uzenářské výrobky následně dodáváme nejen do vlastních prodejen, ale i našim obchodním partnerům. Všechny naše výrobky jsou vyráběny dle tradičních receptur, s důrazem na čerstvost, chutnost a vysoký podíl masa.

Veškeré výrobky i polotovary jsou zpracovány z naší vlastní produkce.
Denně zpracujeme 700 kg masa.
Výrobou a zpracováním se zabývá 5 kvalifikovaných pracovníků.

Vyrábíme

  • masné výrobky
  • tepelně opracované
  • uzené maso a výrobky z něj
  • vařené výrobky
  • pečené výrobky
  • výrobky polotovary

Úspěchy         

  • Regionální potravina 2022 - TLAČENKA, Kategorie: Masné výrobky tepelně opracované
  • MLS Pardubického kraje 2022 - ANGLICKÁ SLANINA LISOVANÁ, Kategorie: maso a masné výrobky
  • MLS Pardubického kraje 2023 - ZLATÉ ŠKVARKY, PAŠTIKA Z PEČENÉHO MASA


Jatka ZD Rosice u Chrasti

Vychutnejte si kvalitní maso, které pochází z České republiky a zároveň pouze z naší produkce.

Zvířata na domácí porážku je nutné nejprve objednat. Datum porážky je ovlivněno dnem odběru a způsobem opracování a volné kapacity jatek + bourárny. V den příjmu na jatka je nutné předložit vyplněný formulář IPŘ, u skotu identifikační kartu zvířete část B. Zvířata na jatka budou přijata v určený čas, čistá a s ušními identifikačními známkami v uších zvířete. 

Odkazy na přihlášení:

https://www.svscr.cz/?dl_name=Informace_o_potravinovm_etzci_-_pevkavci_rev._3.docx

https://www.svscr.cz/?dl_name=Informace_o_potravinovm_etzci_-_prasata_rev._3.docx


Chovatel je povinen na jatka dodávat pouze jatečná zvířata s pravdivě a úplně uvedenými informacemi o potravinovém řetězci, zejména s číslem stáje a ušním číslem. Jinak nebude zvíře přijato!

REGISTRAČNÍ ČÍSLO JATEK - 53910198


Porážka
  • skotu
  • prasat
  • ovcí
  • skot a ovce BIO
Domácí porážka
  • skotu
  • prasat
Výkupní ceny v Kč/kg živé váhy
  • ceník k nahlédnutí v provozovně
  • ceny dohodou
Skot 
  • porážka + bourání (droby, ořez z hlavy, jazyk, vyprání dršťky)
    • 3000,- vč. DPH
  • porážka + bourání + vykoštění + nařezání žeb 
    • 3800.- vč. DPH
Prasata 
  • porážka + odběr v půlkách (droby, na objednávku krev a obrácení střev)
    • 850,- vč. DPH
  • porážka a bourání půlek na hlavní části s kostí, stažení sádla
    • 950,- vč. DPH
    Prasnice 
    • porážka + odběr v půlkách (droby)
      • 1100,- vč. DPH
    Ovce 
    • porážka + odběr v kuse nebo v půlkách
      • 450,- vč. DPH

      SKOT BIO
      • porážka + bourání
        • 3600,- vč. DPH
      SKOT BIO
      • porážka + bourání +vykoštění + nařezání žeb
        • 4500,- vč. DPH
      OVCE BIO
      • porážka v režimu bio, odběr v celku nebo v půlkách
        • 600,- vč. DPH


      Odpovědný pracovník

      Masná výroba

      Ing. Kristýna Martincová +420 792 320 296

      Spokojenost zákazníků je pro naše zemědělské družstvo měřítkem dobře odvedené práce

      Těšíme se na vaši návštěvu

      © 2024 ZD Rosice u Chrasti
      by Media Heroes